School of Technology

Technology

Associate Degree in Technology

Het 2-jarige industrie-gerichte programma van de School of Technology is ontworpen om te voorzien in de grote behoefte aan technische professionals met theoretische en praktische vaardigheden en kennis die essentieel zijn om te excelleren in de dynamische wereld van Technology.


Deze programma’s zijn speciaal ontwikkeld om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in verschillende technologische sectoren. Na afronding van het programma ontvangt de student een Associate in Technology Diploma, waarmee zij hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Met een sterke focus op praktische toepassingen en hands-on ervaring, biedt het Associate Degree Programma studenten de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals en experts uit het werkveld. Door middel van uitdagende projecten en werkveld casestudies, worden studenten uitgedaagd om hun creativiteit en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. Hierdoor onderscheiden zij zich als competente technici.

Opleidingen

De School of Technology biedt de volgende Associate programma’s  aan:

  • Process Operation Technology
  • Electronic Engineering Technology
  • Information & Communication Technology

Process Operation Technology

Bij de opleiding Proces Operation Technology word je opgeleid tot een competente procesoperator die kan werken in diverse industriële omgevingen, zoals chemische fabrieken, olie en mijnbouw raffinaderijen, voedingsmiddelenindustrie en andere productieomgevingen waar continu processen worden toegepast. Tijdens de opleiding doe je kennis op over verschillende aspecten van procestechnologie en procesbeheer zoals procescontrole, veiligheid, kwaliteitscontrole, onderhoud van apparatuur en milieubescherming. Daarnaast ontwikkel je ook praktische vaardigheden in het bedienen van industriële apparatuur, het uitvoeren van procescontroles en het oplossen van operationele problemen.

Electronic Engineering Technology

Bij de opleiding Electronic Engineering Technology bereiden we je voor op een boeiende carrière in de elektronicasector. Hier kun je aan de slag als technisch specialist op het gebied van ontwerp en onderhoud van electronische apparatuur, computersystemen, communicatieapparatuur zoals radio- en televisiezenders en ontvangers.

Tijdens je studie zul je de fundamentele principes van elektrotechniek en specifiek het deelgebied electronica verkennen. Onderwerpen zoals, elektrische circuits, signaalverwerking, analog en digitale elektronica komen uitgebreid aan de orde. Daarnaast zul je ook praktische vaardigheden ontwikkelen in het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van elektronische en elektrische systemen. Dit alles bereidt je voor op een succesvolle en veelzijdige loopbaan in dit dynamische vakgebied.

Information & Communication Technology

De opleiding Information & Communication Technology bereid  je voor op een dynamische carière in een wereld die constant evolueert met nieuwe technologische ontwikkelingen. Tijdens deze studie zul je een diepgaand begrip ontwikkelen van ICT-concepten, ICT-toepassingen en ICT -systemen. Je leert belangrijke programmeertalen, netwerktechnologieën en databasebeheer. Daarnaast zul je ook vaardigheden ontwikkelen op het gebied van systeemanalyse, projectmanagement en cybersecurity.

Activiteiten kalender