Deelcertificaten

Bij Vanguard bieden we een unieke mogelijkheid voor leerkrachten, schoolleiders, zorgco├Ârdinatoren en andere ge├»nteresseerden om losse modules te volgen. Deze modules zijn bedoeld voor mensen die vakspecifieke kennis willen opdoen die direct toepasbaar is binnen het onderwijs, maar die niet in staat zijn om een volledige bacheloropleiding te volgen.

Onze modules bieden een diepgaande en praktische benadering van onderwerpen die relevant zijn voor het onderwijsveld. Met een maximum van 25 deelnemers per module, zorgen we voor een persoonlijke en interactieve leerervaring.

Lesdagen en tijden

Elke module duurt tien weken en omvat 8 weken college, een week studievrij en een week voor toetsing of tentamens. De colleges vinden plaats op doordeweekse avonden van 18:00 – 21:00 uur of op zaterdag middag. Wij passen elk kwartaal het programma aan aan de mogelijkheden en houden hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften.

Prijs

De kosten voor het volgen van een module bedragen US$ 120 of de tegenwaarde hiervan in SRD. Dit bedrag omvat een dictaat en alle benodigde materialen voor de module.

Certificaat

Na succesvolle afronding van een module ontvangt de student een certificaat, mits alle colleges volledig zijn bijgewoond en alle (deel)tentamens zijn behaald.