School of Engineering

Engineering

De school of enigineering biedt een uitdagende en inspirerende leeromgeving voor studenten die streven naar een carrière in de techniek. Met een focus op hands-on ervaring en cutting-edge technologieën, bereiden wij onze studenten voor op leiderschap in de snel evoluerende wereld van technische innovatie.

Onze Bachelor programma’s zijn ontworpen om studenten te voorzien van een solide basis in engineering principes, gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en brengen hun ervaring uit de industrie rechtstreeks naar het klaslokaal, waardoor studenten worden blootgesteld aan real-world uitdagingen en oplossingen.

De School of Engineering biedt de volgende opleidingen aan:

  • Process Engineering (Procestechniek)
  • Electrical Engineering (Elektrotechniek)
  • Computer Science & Engineering (Technische informatica)
  • Mechanical Engineering (Werktuigbouwkunde)

Procestechniek

Technische Informatica

Electrotechniek

Werktuigbouwkunde

Engineering Degrees

Bij elke opleiding is een studiejaar  verdeeld in vier periodes van 10 weken, waarin je drie tot vier vakken volgt. Door de variatie in opdrachten en toetsen werk je aan praktische vaardigheden en verdiep je je in de theorie. Naast de technische vakken zijn er ook modules die  zich specifiek richten op jouw persoonlijke groei.

Activiteiten kalender