Differentiatie

Vanwege het Coronavirus worden we in het onderwijs gedwongen versneld gebruik te maken van afstandsonderwijs. Deze nieuwe uitdaging is voor zowel leerkrachten als leerlingen niet gemakkelijk.

Zoals elke moeilijke situatie, heeft deze situatie echter ook voordelen: we leren versneld het afstandsonderwijs inzetten; en we hebben ineens tijd voor dingen waar we eerder niet aan toekwamen. Wij van Vanguard willen graag gebruik maken van de gelegenheid om leerkrachten, juist in deze moeilijke periode, wat tools en handvatten mee te geven, waarmee zij hun onderwijs kunnen verbeteren, zowel in de klas, als op afstand.

Door het aanbieden van een gratis module voor alle Surinaamse leerkrachten, met als onderwerp “Differentiatie”, geven wij leerkrachten tools mee om effectief te kunnen omgaan met verschillen tussen leerlingen.

Ben jij leerkracht, en wil je je verder bekwamen in gedifferentieerd lesgeven? Volg dan de gratis differentiatiemodule van Vanguard.

De module omvat acht online colleges. In augustus bieden wij speciaal de module aan als vakantiecursus, waarbij er wekelijks twee nieuwe colleges online komen. Eveneens kun u deelnemen aan het wekelijks vragenuurtje met de docent.

De vakantiemodule start op maandag 10 augustus 2020. Geef je voor die tijd op voor deelname door je naam, telefoonnummer en emailadres aan ons door te geven.

Heb je interesse in het bijbehorende lesboek, neem dan contact op met Vanguard Community College via administratie@vanguard.sr of per app op het nummer 8894416.

Vanguard Community College open online module colleges

Introductie tot de Module Differentiatie

Differentiatie Open College 1

Differentiatie open college 2

Differentiatie Open College 3

Differentiatie Open College 4

Differentiatie Open College 5

Differentiatie Open College 6

Differentiatie Open College 7

Differentiatie Open College 8